حالا از مایه به اندازه یک گردو درشت برداشته و بعد از گرد کردن سرخ میکنیم
پس از اینکه کوفته ها را سرخ کردید در یک تابه جداگانه مقداری پیاز را تفت
داده زردچوبه و فلفل را به آن اضافه نموده و کمی هم رب گوجه به تابه اضافه
نمایید . بعد از اینکه مواد را تفت دادید حدودا دو لیوان آب اضافه کنید
اجازه دهید تا به دمای جوش برسد حالا زمان اضافه نمودن بادمجان و کوفته
رسیده بعد از اضافه کردن آنها چند گوجه خام را هم نصف کرده و درون تابه
گذاشته حرارت اجاق را کم کرده و اجازه دهید تا
کوفته بادمجان شیرازی شما کاملا پخته شود .