ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
*. گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مایع تفت دهید.
*. سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.
*. در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
*. با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.
*. در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.
*. سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.
*. سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید.
*. سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند.
*. نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید
گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه کردن آب، می گذاریم پخته شود.سپس سیب ها را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم. آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته اضافه می کنیم.