ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مهستان » در شروع آشپزی آبلیمو را با پودر خردل مخلوز نموده و نمک و فلفل را هم با مایع آبلیمو در ظرف مناسبی میریزیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا کاملا یکدست شود ، در آخر خامه را به این مواد اضافه میکنیم و حالا همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم . سس خردل بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود . مدت زمان نگهداری سس خردل حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشهای در بسته میباشد.