ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت آلبالوی خوشرنگ,طرز تهیه شربت و مربای آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه شربت البالو خوش رنگ,طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت البالوی خوش رنگ,طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و عالی + نکات مهم,طرز تهیه مربای البالوی خوش رنگ,روش تهیه شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه ی مربای آلبالوی خوش رنگ,طرز تهیه مربای آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه مربا و شربت آلبالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت البالو خوشرنگ,طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه ی شربت آلبالو خوش رنگ,طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ وخوش طعم
در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته انواع نوشیدنی میتوانید با دستور پخت شربت آلبالو خوشرنگ آشنا شوید .
آب آلبالو: ۴ لیوان (در حدود یک لیتر)
وانیل:یک قاشق چایخوری
شکر:دو کیلو
با نام و یاد خدای منان برای شروع یک اصل مهم را برای شما باگو خواهیم کرد و این اصل مهم اشاره به ظرفی دارد که شما باید برای تهیه شربت های خانگی به آن توجه داشته باشید . یکی از نکات مهم و تجربی برای تهیه شربت های خانگی تهیه آنها در ظرف های لعابی میباشد . در شروع کار ما شکر را همراه با آب آلبالو طبیعی که خودمان تهیه نموده ایم مخلوط میکنیم پس از انجام این کار اجازه میدهیم مواد برای چند ساعت در همین حالت بماند تا شکر درون آب آلبالو حل شود ، در مرحله بعد مایع بدست آمده را بر روی حرارت تند و یکنواخت اجاق گاز قرار میدهیم تا زمانی که جوش بیاید و شربت آلبالوی ما خوش رنگ و غلیظ شود این مدت زمان بستگی به حرارت اجاق شما دارد زمان استاندارد و تقریبی برای انجام این کار ۲۰ دقیقه میباشد .
آب ۴ قاشق سوپ خوری
خلال پسته یا خلال پرتقال به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ پیمانه هل به مقدار لازم
با نام و یاد خدا در ابتدای شروع آشپزی یک سینی تفلون را آماده نموده و چرب میکنیم بعد از چرب کردن سینی را کنار میگذاریم و در یک ظرف جداگانه شکر و سرکه و آب را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق میگذاریم تا شکر کاملا حل شود و برنگ طلایی در آید در مرحله بعد از خمیر بدسا آمده بصورت نواری روی ظرف چرب شده ریخته و زرشک یا دانههای هل یا خلال پسته یا مغز لیمو عمانی یا خلال شیرین شده پوست پرتقال را روی آن میپاشیم حالا داغ داغ لوله کرده و قیچی میکنیم .