^^^بادمجان شش عدد^^^
^^^مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد^^^
^^^غوره دو خوشه^^^
^^^گوجه فرنگی پنج عدد^^^
^^^پیاز متوسط یکی نمک و ادویه^^^

با نام و
یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پوست بادمجانها را بکنید( توجه
داشته باشید بادمجان ها هر چه رنگش تیره تر باد و سربرگ آن بلندتر باشد
شیرین تر است ) و بوصرت طولی برش دهید در تابه ای مناسب روغن ریخته و آنها
را سرخ نمایید . حالا نوبت تفت دادن پیاز میباشد . در یک ظرف جداگانه مرغ
را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده و ادویه (زردچوبه و کمی نمک) ریخته
حالا پیاز و مقداری آب اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید
تا بپزد. پس از آماده شدن مرغ بادمجانها و غوره را به مواد درون قابلمه
اضافه میکنیم حرارت اجاق را کم کرده و اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد تا
کاملا جاافتاده شود .