مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

دستور پخت و طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه غذای شمالی با سیر

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

نرگسی اسفناج,نرگسی اسفناج خوشمزه,نرگسی اسفناج با پنیر,نرگسی اسفناج رژیمی,نرگسی اسفناج هانی شف,نرگسی اسفناج با سیر,نرگسی اسفناج با قارچ,نرگسی اسفناج با لپه,نرگسی اسفناج و قارچ,تهیه نرگسی اسفناج,تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

نرگسی اسفناج,نرگسی اسفناج خوشمزه,نرگسی اسفناج با پنیر,نرگسی اسفناج رژیمی

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج با سیر :

اسفناج >>> نیم کیلو

پیاز >>> ۱ عدد

سیر >>> ۱ حبه

تخم مرغ ۲ تا ۳ >>> عدد

نمک و فلفل >>> به مقدار لازم

ساده ترین روش طرز تهیه سالاد روس خوشمزه با ژامبون

با نام یاد خداوند برای شروع آشپزی در ابندا به این نکته اشاره میکنیم که سیب زمینی‌های ما باید طوری پخته شده باشند که در هنگام خورد کردن له نشوند بعد از پخته شدن سیب زمینی آنها را باید به صورت نگینی و به صورت قطعه‌های کوچک خرد کنیم . خیار شور و کالباسی را هم که در اختار داریم را مانند سیب زمینی ها خرد میکنیم هر چه دقت کنیم و مواد را در اندازه های هم خرد نماییم سالاد ما زیباتر خواهد شد . پس از انجام مراحل بالا نوبت اضافه نمودن نخود فرنگی و سس مایونز میباشد توجه داشته باشد مقدار سس مایونز به سلیقه‌ خودتان بستگی دارد . پس از انجام این کارها نمک هم اضافه میکنیم و مواد را با دقت مخولط میکنیم تا له نشوند . حالا سالاد روس ما آماده سرو میباشد . امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهیه سالاد روس

سالاد کرفس با مغز گردو

با نام یا خداوند منان برای شروع آشپزی و در ابتدای کار کرفس و کاهو را پس از آنکه بخوبی شسته و ضدعفونی کردیم به رشته‌های باریک و نازک خرد میکنیم پس از آنجام این کار , کرفس و کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آبلیمو تمام موادی را که در اختیار داریم با یکدیگر مخلوط می‌کنیم اکنون سالاد رژیمی ما آماده سرو شده است و میتوانیم از آن استفاده نماییم . امیدواریم از این سالاد ساده و خوشمزه بعنوان دسر و پیش غذا استفاده نمایید .

سالاد کرفس با مغز گردو

طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست همراه خواص و کالری این غذای گیاهی

طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست :

با نام و یاد خدای منان برای شروع آشپزی اسفناج های تازه را بادقت تمیز و ضدعفونی می‌کنیم پس از انجام این کاراسفناج ها را همراه با یک لیوان آب و مقداری نمک مخلوط نموده و در ظرف مناسبی می‌ریزیم حالا قابلمه را روی آتش اجاق گاز با حرارت ملایم می‌گذاریم تا جوش بیاید و اسفناج ما کاملا پخته شود , بعد اسفناج پخته را در یک ابکش مناسب می‌ریزیم تا آب اسفناج ها گرفته شود , حالا باید اسفناج ها را همراه با سیر و در روغن مخصوص سرخ کردن سرخ کنیم پس از انجام این کار در یک ظرف جداگانه ماست را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود , در مرحله بعدی اسفناج های سرخ شده را ساطوری کرده و به ماست اضافه میکنیم و این مواد را بخوبی با هم مخلوط می‌کنیم , حالا بورانی اسفناج را در یک دیس مناسب کشیده و روی آن را با ماست ساده پوشش میدهیم .

بورانی اسفناج با ماست

دستور پخت و طرز تهیه سس طحینه راز خوشمزه شدن فلافل

دستور پخت و طرز تهیه سس طحینه راز خوشمزه شدن فلافل

سس طحینه,طرز تهیه سس طحینه

سس طحینه,طرز تهیه سس طحینه

در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته غذاهای ایرانی میتوانید با دستور پخت سس طحینه آشنا شوید . سس طحینه مصارف زیادی دارد اما بیشتر از آن برای مزه دار کردن فلافل استفاده می‌شود .

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص فلافل :

نمک ۱۵ گرم

ارده (Tahini طحینه) یک کیلو

آبلیمو حداکثر نصف لیوان ۱۴۰ میلی لیتر

چیپس سیر خیس شده و سپس خرد شده ۷۵ گرم

آب معدنی یا آب معمولی سرد یک کیلو (آب معدنی بیشتر از آب معمولی موجب دوام این سس می‌شود)