ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد
ارده :♦: ¼ پیمانه
آب لیمو :♦: ¼ پیمانه
حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد
زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری
نمک :♦: ½ قاشق چای خوری
آب :♦: ۱/۳ پیمانه
برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری
دارچین :♦: به مقدار لازم
برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم