ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
تخم مرغ :♦: ۴ عدد
شکر :♦: ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
هل :♦: یک قاشق مرباخوری
ماست :♦: یک پیمانه سرخالی
آرد سفید :♦: ۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)
بیکینگ پودر :♦: یک قاشق مرباخوری
روغن جامد یا کره :♦: ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)
نمک میوه ( جوش شیرین) :♦: یک قاشق چایخوری
کشمش و خلال پسته :♦: در صورت دلخواه مقداری
برای شروع تهیه شیرینی خانگی در ابندای آشپزی , تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم سپس آنها را هم میزنیم ظرف مورد نظر را در یک قابلمه آب گرم قرار میدهیم تخم مرغ را دوباره هم میزنیم تا زمانی که شکر در آن حل شود مایه ما که کمی گرم شد آنرا از کاسه خارج میکنیم و دوباره مشغول هم زدن آن میشویم تا کمی سرد شود . در مرحله بعد آرد را به آن اضافه میکنیم پس از آن نمک میوه و بیکینگ پودر را همراه با هل در مقداری ماست حل میکنیم این مواد را حالا با مخلوط آرد و تخم مرغ ترکیب میکنیم .