ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با سلام خدمت شما همراهان گرامی در ادامه این تاپیک میتوانید یک روش ساده برای تهیه لوبیا پلو اصیل غذای خوشمزه ایرانی را مشاهده نمایید . برای شورع برنجی را که در اختیار داریم همراه با مقدار مناسبی نمک خیس میکنیم این کار شما باعث خواهد شد در هنگام پخت برنج قد کشیده تر شود . حالا زمان آماده کردن پیاز داغ میباشد پیاز را بعد از شستشو خرد کرده و در یک ظرف مناسب سرخ میکنیم زمانی که پیاز ها میل به زرد (طلایی رنگ) شد گوشت یا مرغی را که برای پخت در نظر گرفته ایم را به پیاز اضافه نموده و هر دو را تفت میدهیم بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر مرد مقداری زردچوبه و رب را به گوشت اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم و تفت میدهیم . برای اینکه گوشت پخته شود دو پیمانه آب ترجیحا ولرم را درون ظرف ریخته حرارت اجاق را کم کرده و اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود .