ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با عرض سلام خدمت شما همراهان گرامی سایت تفرحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید نحوه طبخ و آماده نمودن شامی لپه را مشاهده نمایید . نفخ حبوبات را چگونه بگیریم : یک روز قبل از اینکه شامی لپه را آماده نمایید لپه ها را در یک کاسه آب ریخته (ترجیحا برای ۲۴ ساعت) در طول این مدت زمان شما ۲ الی ۳ بار هم آب درون کاسه را عوض نمایید . این کار شما باعث از بین رفتن نفخ لپه میشود .
بعد از انجام این کار لپه ها را ابکش کرده و در یک قابلمه مناسب همراه با مقداری نمک و آب ریخته حرارت اجاق را کمی بالا برده زمانی که آب شروع به جوشیدن نمود حرارت را کم نموده و در قابلمه را ببندید حالا لپه برای پخته شدن به ۳ ساعت زمان نیاز دارد . تا لپه ها آماده شود سیب زمنی را هم آب پز نمایید .در مرحله بعد و پس از آماده شدن لپه ها آنها را کوبیده و یا چرخ نمایید حالا موادی را که در اختیار دارید مانند گوشت چرخ کرده و لپه را همراه با پیاز و سیب زمینی (آب پز)رنده شده در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنید نکته : برای مخلوط نمودن مواد از چرخ گوشت هم میتوان استفاده نمود .