ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه طبخ مرغ کبابی خانگی آشنا شوید . در شروع آشپزی بسراغ سیب زمینی ها رفته و پس از شست شو انها را پوست کنده و در ابعاد کوچک و بند انگشتی خرد میکنیم . سیب زمینی را همراه با مقداری آب نمک سرد بر روی اجاق میگذارید زمانی که شروع به جوشیدن و قل زدن کرد سیب زمینی را از روی اجاق گاز برداشته و آن را برای گرفتن آب اضافه در آبکش میگذارید حالا نوبت رنده نمودن پوست لیمو میباشد در مرحله بعد گشنیز و فلفل دلمه ای را هم خرد میکنید . زنجبیل را هم پوست گرفته و آنرا خرد میکنیم .