ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
در شروع آشپزی پس از اینکه سینه مرغ را چرخ کردید آنرا با پیاز رنده شده و جعفری که قبلا خرد کرده بودید مخلوط نموده بعد از انجام این کار تخم مرغ را همراه با نمک و زرد چوبه به مایه کوفته مرغ تبریزی اضافه نمایید حالا مواد را خوب ورز دهید . یک قابلمه مناسب آماده کرده درون آن 3 لیوان آب بریزید روی حرارت اجاق قرار دهید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد مقداری از مایه کوفته را برداشته آن را گرد کرده و درونش را با مغز گردو و کشمش و پیاز داغ پر کنید کوفته های مرغ را به همین روش آماده کرده و درون قابلمه قرار دهید در پایان کاز و هنگامی که کوفته مرغ تبریزی پخته شد مقداری رب و روغن زیتون و نمک و زردچوبه به مواد اضافه نمایید .