ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر – ساندویچ مرغ ریش ریش – ساندویچ مرغ سرد – ساندویچ مرغ با سس مایونز – ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
مهستان » برای شروع آشپزی ابتدا سینه مرغ را مزه دار کنید در مرحله بعد سینه را نازک برش زده و در روغن سرخ نمایید . سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سیر تفت دهید . پس از طی مراحل بالا کالباس ها را هم جدا داخل کمی روغن تفت دهید البته به صورت برش های نازک دایره ای . حالا کالباس را لای نان باگت قرار دهید