ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ مرغ حلقه ای خوشمزه در منزل آشنا شوید . در شروع آشپزی و برای تهیه خمیر آرد را همراه مقداری نمک و سبزی گشنیز و ماء الشعیر مخلوط نموده در حین مخلوط کردن آب را هم کم کم به مواد اضافه میکنیم و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد مواد را با هم ورز میدهیم . خمیر را بعد از قرار دادن در کیسه نایلون برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار میگذاریم . در مرحله بعد پیاز را پی از خرد کردن سرخ نموده و به آن سینه مرغی را که در اختیار داریم اضافه میکنیم و مشغول تفت دادن مواد میشویم .