ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
شیره هندوانه را در زمان های مردم سیستان و بلوچستان تهیه میکرده اند بخاطر کاشت زیاد و فراوانی محصول برای جلوگیری از اسراف هندوانه شیره این میوه را میگرفته اند . به این صورت که تخمه های هنداونه را جدا نموده و آب آنرا گرفته و از یک صافی مناسب رد کرده و بر روی حرارت گذاشته تا درصد زیادی از آب میوه بخار شود هنگامی که آب هندوانه غلیظ شود شیره شما آماده مصرف شده است . برای مصرف شیره هندوانه باید آن را با روغن حیوانی سرخ کنید و بعد از این کار آن را میل کنید البته با کره هم قابل استفاده میباشد . این شیره باعث تشنگی میشود به دلیل طبع گرم . خواص طبی شیره هندوانه ضد عفونت بودن آن است .
با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع شما در ابتدای آشپری برنج را با میزان آبی که لازم دارد تقریبا ۳ پیمانه با رب، نمک، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قند و روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهبد زمانی که آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید و بخار شد یک قالب نچسب مناسب را انتخاب کرده و داخل آنرا چرب کنید برنج را حالا درون قالب بریزید و روی قالب خود را با یک فویل مناسب بپوشانید و درون فر قرار دهید حرارت فر باید متوسط باشد و استانبولی پلو را یرای مدت زمان نیم ساعت درون فر قرار میدهید تا برنج دم بکشد . با کم و زیاد کردن زمان پخت میتوانید رنگ ته دیگ پلو را تیره و یا روشن تر کنید. غذای شما آماده سرو میباشدو با سبزیجات میتوان آنرا تزیین کرد .