مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

دستور پخت و طرز تهیه چغرتمه مرغ غذای محلی مردم گیلان

طرز تهیه چغرتمه با مرغ :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع پیازها رو خرد کرده و در داخل روغن سرخ می‌کنیم . حالا مقداری نمک و پس از آن زعفران دم کرده را اضافه کرده بعداز انجام این مراحل مرغها را بر روی پیازها می‌چینیم . حرارت اجاق ملایم باشد تا زمانی که دو طرف مرغها کمی سرخ بشه . اکنون یک لیوان و نیم آب اضافه میکنیم و برای دومین بار  زعفران را اضافه میکنیم و در قابلمه را می‌بندیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود .

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

مرغ های سبز، هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نمی کنند. این مرغ ها در طول دوره پرورش، ۳ بار به وسیله سازمان دامپزشکی کشور آزمایش می شوند و اگر نتایج آزمایش ها نشان دهد در هر ۳ نوبت بدنشان فاقد داروهای نامبرده بوده، مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت خواهند کرد. اگر وجود هرگونه آنتی بیوتیک یا داروهای ضدکوکسی دیوز در بدن این مرغ ها ثابت شود، دیگر نشان مرغ سبز برای فروش به آنها داده نمی شود. در حال حاضر، حدود ۳ سال است که مرغداری های ایران در حال تولید و پرورش مرغ های سبز و عرضه آنها هستند.

تهیه مرغ کبابی خوشمزه مجلسی در فر همراه با سیب زمینی لیمویی

در پایان کار رب گوجه فرنگی را در داخل یک استکان آب حل کرده و با نمک و فلفل و مقداری دارچین به مواد اضافه می‌کنیم , در مرحله بعدی تخم مرغها رو درون یک کاسه می‌شکنیم و با کمک چنگال هم می‌زنیم پس از آن تخم مرغ را هم روی مرغها داخل قابلمه میریزیم . بعد از گذشت مدت زمان ۳ دقیقه اجاق گاز را خاموش کرده و غذا را برای سرو کردن تزیین و آماده میکنیم .

آموزش طرز تهیه سوپ سفید مجلسی و رستورانی بدون خامه

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما کرفس و نخود فرنگی و هویج را داخل آب مرغی که در اختیارتان میباشد ریخته تا و بر رو حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا بپزد. بعد از اینکه احساس کردید مواد شما تقریبا پخته شده است سس سفید را کم‌کم به مواد درون قابلمه اضافه کنید نزدیک به جوش آمدن که شد اجاق را خاموش کنید اکنون سوپ سفید شما آماده سرو شده است و میتوانید آنرا با سبزی جعفری که در اختیار دارید تزیین کنید . امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

طرز تهیه سوپ سفید

آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر

گراتن قارچ و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر

گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن مرغ و قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر,تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ,اموزش گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ در مایکروفر,گراتن سیب زمینی و قارچ بدون فر,گراتن سیب زمینی و قارچ و گوشت,گراتن سیب زمینی با مرغ و قارچ

گراتن قارچ و سیب زمینی , گراتن مرغ و قارچ و سیب زمینی , گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر , تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر

سیر له شده ۱ حبه

قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

خامه ۲/۱ فنجان

کره ۱ قاشق سوپخوری

سیب زمینی نازک ورقه شده ۱ کیلو

پنیرگودا ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

شیر ۳/۲ فنجان

طرز تهیه خورشت شیرین قورمه گیلان با گوشت و مرغ

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را همراه با سه پیمانه آب بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم . به این نکته توجه داشته باشید زمانی که آب جوش آمد کف روی آن را بگیرید و بعد اجازه دهید با حرارت ملایم برای مدت زمان سه ساعت بپزید . در طول این مدت و پس از گذشت دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را هم یادتان باشد به گوشت اضافه کنید تا غذای شما یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد. دریک تابه سه قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید ، کمی که پیاز شما طلایی رنگ شد قیسی‌ها را نیز به پیاز داغ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر پیاز و قیسی را با هم تفت دهید . اکنون پس از گذشت دو و نیم ساعت که گوشت شما پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورشت شیرین قورمه شما برای مدت زمان نیم ساعت دیگر بر روی حرارت ملایم اجاق گاز کاملا مغز پخت و جا افتاده شود . حالا غذای شما برای سرو آماده میباشد .

شیرین قورمه گیلان