ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز پخت ماهی شیر سرخ شده
در ادامه با دستور پخت ماهی شیر سرخ شده یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و از غذاهای ایرانی خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود .
(( ماهی شیر یا حلوا ۱ عدد ))
(( پیاز ۱ عدد ))
(( سیر ۵ حبه ))
(( پودر کاری ۱ قاشق چایخوری ))
(( فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری ))
(( پودر زیره ۱ قاشق چایخوری ))
(( گوجهفرنگی ۱ عدد ))
(( جعفری ۱ قاشق سوپخوری ))
(( نمک و زردچوبه به اندازه لازم ))
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما برنج و رشته را بعد از اینکه پخته شد آبکش میکنید و در مرحله بعدی همراه با پتله ای که از قبل آماده نموده اید و گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط میکنید حالا غذای خود را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا دم بکشد. امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .
^^^بادمجان شش عدد^^^
^^^مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد^^^
^^^غوره دو خوشه^^^
^^^گوجه فرنگی پنج عدد^^^
^^^پیاز متوسط یکی نمک و ادویه^^^
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را چرخ کرده و بعد از آن سایر مواد را ( فلفل دلمه و پیاز و سیب زمینی ) چرخ میکنیم حالا تمامی این مواد را با هم مخلوط نموده و بخوبی ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند . تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم حالا مایه کباب سرداشی را درون تابه ریخته و گوجه سیب زمینی ورقه شده را روی آن میچینیم و اجازه میدهیم تا غذا کاملا مغز پخت و جا افتاده شود . در گذشته این غذا را درون تنور نان سنگکی ها میپختند و از آنجا اسم سرداشی برای این غذا انتخاب شد . این غذا را در فر هم با دمای ۱۴۰ درجه برای مدت زمان ۱/۵ ساعت میتوانید آماده کنید .