مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان

ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز پخت ماهی شیر سرخ شده

ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز پخت ماهی شیر سرخ شده

در ادامه با دستور پخت ماهی شیر سرخ شده یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و از غذاهای ایرانی خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود .

مواد لازم برای تهیه ماهی شیر سرخ شده :

(( ماهی شیر یا حلوا ۱ عدد ))

(( پیاز ۱ عدد ))

(( سیر ۵ حبه ))

(( پودر کاری ۱ قاشق چایخوری ))

(( فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری ))

(( پودر زیره ۱ قاشق چایخوری ))

(( گوجه‌فرنگی ۱ عدد ))

(( جعفری ۱ قاشق سوپخوری ))

(( نمک و زردچوبه به اندازه لازم ))

دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان

طرز تهیه آبگوشت بزباش :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پس از اینکه گوشت را تکه‌تکه کردید بخوبی شستشو میدهید . حالا باید گوشت‌های خرد شده را همراه با پیاز خرد شده، لوبیا و اضافه نمودن ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب غذا را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید . تا هنگامی که گوشت پخته شود سبزی آشی را خرد نموده و در  روغن سرخ میکنید توجه داشته باشید برای سرخ کردن باید سبزی ها کاملا خشک شده باشند . پس از اینکه گوشت‌ها پخته شد ، سبزی ها را همراه با لیمو عمانی به غذا اضافه میکنید نکته (برای جلوگیری از تلخ شدن آبگوشت باید هسته های لیمو عمانی را جدا کنید) و سپس حرارت را کم کرده و پس از چند جوش، سیب زمینی‌ها را شسته و پس از اینکه پوست آنها را جدا کردید همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آبگوشت بزباش اضافه میکنید

دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی

طرز تهیه پتله پلو همدان :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما برنج و رشته را بعد از اینکه پخته شد آبکش میکنید و در مرحله بعدی همراه با پتله ای که از قبل آماده نموده اید و گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط میکنید حالا غذای خود را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا دم بکشد. امیدواریم مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد .

پتله پلو

دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ :

^^^بادمجان شش عدد^^^

^^^مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد^^^

^^^غوره دو خوشه^^^

^^^گوجه فرنگی پنج عدد^^^

^^^پیاز متوسط یکی نمک و ادویه^^^

طرز تهیه چغرتمه مرغ غذای محلی مردم گیلان

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پوست بادمجان‌ها را بکنید( توجه داشته باشید بادمجان ها هر چه رنگش تیره تر باد و سربرگ آن بلندتر باشد شیرین تر است ) و بوصرت طولی برش دهید در تابه ای مناسب روغن ریخته و آنها را سرخ نمایید . حالا نوبت تفت دادن پیاز میباشد . در یک ظرف جداگانه مرغ را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده و ادویه (زردچوبه و کمی نمک) ریخته حالا پیاز و مقداری آب اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا بپزد. پس از آماده شدن مرغ بادمجان‌ها و غوره را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم حرارت اجاق را کم کرده و  اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد تا کاملا جاافتاده شود .

عکس و طرز تهیه کباب سرداشی همدان غذای مخصوص

طرز تهیه کباب سرداشی همدان :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را چرخ کرده و بعد از آن سایر مواد را ( فلفل دلمه و پیاز و سیب زمینی ) چرخ میکنیم حالا تمامی این مواد را با هم مخلوط نموده و بخوبی ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند . تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم حالا مایه کباب سرداشی را درون تابه ریخته و گوجه سیب زمینی ورقه شده را روی آن میچینیم و اجازه میدهیم تا غذا کاملا مغز پخت و جا افتاده شود . در گذشته این غذا را درون تنور نان سنگکی ها میپختند و از آنجا اسم سرداشی برای این غذا انتخاب شد . این غذا را در فر هم با دمای ۱۴۰ درجه برای مدت زمان ۱/۵ ساعت میتوانید آماده کنید .