ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
سس طحینه,طرز تهیه سس طحینه
در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته غذاهای ایرانی میتوانید با دستور پخت سس طحینه آشنا شوید . سس طحینه مصارف زیادی دارد اما بیشتر از آن برای مزه دار کردن فلافل استفاده میشود .
نمک ۱۵ گرم
ارده (Tahini طحینه) یک کیلو
آبلیمو حداکثر نصف لیوان ۱۴۰ میلی لیتر
چیپس سیر خیس شده و سپس خرد شده ۷۵ گرم
آب معدنی یا آب معمولی سرد یک کیلو (آب معدنی بیشتر از آب معمولی موجب دوام این سس میشود)