مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

آموزش پخت و طرز تهیه تاک پلو شاهرودی با مرغ

طرز تهیه تاک پلو شاهرودی :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما مرغ‌ ها را پس از آنکه بخوبی شسنید در ابعاد کوچک خرد کنید پس از انجام این کار پیازها را خرد کنید و روی مرغ بریزید حالا نوبت اضافه نمودن پودر لیمو عمانی و پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ میباشد حالا مواد خود را برای حداقل ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار بشه . اکنون نوبت آن شده است که برگ موها رو بشویید و خرد کنید و درون یک قابلمه و با حرارت ملایم برای چند دقیقه بپزید و بعد از آن برگ موها را آبکش کنید . حالا برنج را به روش کته یا آبکش میتوانید آماده نمایید , بعد از انجام این کار برگ موهای پخته را با پلو مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پلو دم بکشه . تا زمانی که پلو آماده بشه در یک قابلمه روغن ریخته و بعد از داغ شدن روغن مرغ‌ها را درون قابلمه ریخته و مشغول سرخ کردن مرغ ها شوید کمی زردچوبه و ادویه هم به مرغ ها بزنید و اجازه دهید تا با کمی آب خوب بپزه و بعد از آماده شدن میتوانید همراه با پلویی که آماده شده سرو کنید.

تاک پلو شاهرودی

طرز تهیه و پخت بره پلو عربی غذای محلی هرمزگان

طرز تهیه بره پلو عربی :

با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پیه را در قابلمه و با حرارت ملایم آب میکنید پس از انجام این کار گوشت گوسفندی را که آماده نموده اید قطعه قطعه کرده و در پیه آب شده سرخش کنید، حالا باید گوشت را از قابلمه بر داشته اکنون نوبت این است که پیاز خرد شده را در همان پیه ریخته و سرخ کنید بعد از آماده شدن پیاز باید مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته و برای مدت زمان پنج دقیقه مخلوط فوق را مدام هم بزنید تا پخته شود . حالا باید ادویه جات، مویز، گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه نمایید , آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم قرار دهید . زمانی که آب کاملا تبخیر و جذب غذا گردید، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه کنید حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا برای مدت زمان ۱۵ دقیقه بر روی اجاق بماند تا غذای شما کاملا مغز پخت و جا افتاده شود .

بره پلو عربی