-
دستور پخت و طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده غذای سنتی هرمزگان
جمعه 29 تیر 1397 10:18
ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,کالری ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده,طرز پخت ماهی شیر سرخ شده در ادامه با دستور پخت ماهی شیر سرخ شده یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و از غذاهای ایرانی خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود . مواد لازم برای تهیه ماهی شیر سرخ شده : (( ماهی شیر یا...
-
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان
جمعه 29 تیر 1397 09:07
طرز تهیه آبگوشت بزباش : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پس از اینکه گوشت را تکهتکه کردید بخوبی شستشو میدهید . حالا باید گوشتهای خرد شده را همراه با پیاز خرد شده، لوبیا و اضافه نمودن ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب غذا را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید . تا هنگامی که گوشت پخته شود سبزی...
-
دستور پخت و طرز تهیه پتله پلو همدان غذای محلی
جمعه 29 تیر 1397 08:43
طرز تهیه پتله پلو همدان : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما برنج و رشته را بعد از اینکه پخته شد آبکش میکنید و در مرحله بعدی همراه با پتله ای که از قبل آماده نموده اید و گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط میکنید حالا غذای خود را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا دم بکشد. امیدواریم مورد توجه شما کاربران...
-
دستور پخت و طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ غذای محلی همدان
جمعه 29 تیر 1397 08:27
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ : ^^^ بادمجان شش عدد ^^^ ^^^ مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد ^^^ ^^^ غوره دو خوشه ^^^ ^^^ گوجه فرنگی پنج عدد ^^^ ^^^ پیاز متوسط یکی نمک و ادویه ^^^ طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پوست بادمجانها را بکنید( توجه داشته باشید...
-
عکس و طرز تهیه کباب سرداشی همدان غذای مخصوص
جمعه 29 تیر 1397 00:17
طرز تهیه کباب سرداشی همدان : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را چرخ کرده و بعد از آن سایر مواد را ( فلفل دلمه و پیاز و سیب زمینی ) چرخ میکنیم حالا تمامی این مواد را با هم مخلوط نموده و بخوبی ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند . تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم...
-
دستور پخت و طرز تهیه کوفته همدانی غذای محلی ایرانی
پنجشنبه 28 تیر 1397 07:21
طرز تهیه کوفته همدانی ها : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی مایه کوفته را به این صورت آماده میکنیم گوشت چرخ کرده و را با پیاز چرخ کرده مخلوط میکنیم پس از انجام این کار نوبت مخلوط کردن برنج پخته با نخود میباشد حالا هر دوی این مواد را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند . قابلمه ای مناسب...
-
دستور پخت و طرز تهیه قیمه نخود یزدی غذای محلی ایرانی
پنجشنبه 28 تیر 1397 07:18
طرز تهیه قیمه نخود یزدی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع شما از دو روز قبل نخودها را در آب بخیسانید در طول این مدت برای چند بار هم آب نخود ها را عوض کنید . حالا گوشت ها را درون یک قابلمه مناسب ریخته و سپس اب را به آن اضافه نمایید بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود . زعفران را دم کنید به نخود...
-
طرز تهیه دسر یخ در بهشت سنتی و ساده و خانگی
چهارشنبه 27 تیر 1397 22:12
۴ پیمانه آب سرد را آماده کرده و نشاسته را در آن حل میکنیم در مرحله بعدی شیر را با آرد برنج مخلوط نموده حالا هر دوی آنها را از صافی رد میکنیم و بعد از انجام این کار با هم مخلوط میکنیم . این مواد را درون یک ظرف لعابدار ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم در طول مدت زمانی که بر روی اجاق قرار دارد مواد را هم...
-
طرز تهیه شیره هندوانه و خواص و فواید مصرف آن
سهشنبه 26 تیر 1397 22:14
طرز تهیه شیره هندوانه شیره هندوانه را در زمان های مردم سیستان و بلوچستان تهیه میکرده اند بخاطر کاشت زیاد و فراوانی محصول برای جلوگیری از اسراف هندوانه شیره این میوه را میگرفته اند . به این صورت که تخمه های هنداونه را جدا نموده و آب آنرا گرفته و از یک صافی مناسب رد کرده و بر روی حرارت گذاشته تا درصد زیادی از آب میوه...
-
دستور پخت و طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ مجلسی
سهشنبه 26 تیر 1397 22:06
طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت مرغ : با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع شما در ابتدای آشپری برنج را با میزان آبی که لازم دارد تقریبا ۳ پیمانه با رب، نمک، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قند و روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهبد زمانی که آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید و بخار شد یک قالب نچسب مناسب را انتخاب...
-
طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی با ماست همراه تزیین
دوشنبه 25 تیر 1397 22:41
طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما چهار قاشق غذاخوری از ماست پرچرب یا چکیده خود را همراه با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده در یک کاسه مناسب ریخته و پس از آن این دو را بخوبی با هم مخلوط میکنیم . حالا به ماست یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده،...
-
آموزش پخت و طرز تهیه تاک پلو شاهرودی با مرغ
یکشنبه 24 تیر 1397 23:07
طرز تهیه تاک پلو شاهرودی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما مرغ ها را پس از آنکه بخوبی شسنید در ابعاد کوچک خرد کنید پس از انجام این کار پیازها را خرد کنید و روی مرغ بریزید حالا نوبت اضافه نمودن پودر لیمو عمانی و پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ میباشد حالا مواد خود را برای حداقل ۱ ساعت درون...
-
طرز تهیه و پخت بره پلو عربی غذای محلی هرمزگان
یکشنبه 24 تیر 1397 23:04
طرز تهیه بره پلو عربی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پیه را در قابلمه و با حرارت ملایم آب میکنید پس از انجام این کار گوشت گوسفندی را که آماده نموده اید قطعه قطعه کرده و در پیه آب شده سرخش کنید، حالا باید گوشت را از قابلمه بر داشته اکنون نوبت این است که پیاز خرد شده را در همان پیه ریخته و سرخ کنید...
-
دستور پخت و طرز تهیه فلافل ماهی غذای دریایی
شنبه 23 تیر 1397 23:30
طرز تهیه و اموزش فلافل ماهی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما ابتدا ماهی را پس از شست شو بخوبی پاک کرده و پس از آنکه ماهی را چرخ کردید همراه با نخود چرخ شده و پیاز رنده شده ای که تهیه نموده اید ، مخلوط کرده و در مرحله بعدی به این مخلوط سیر له شده و گشنیز ساطوری شده را هم اضافه نمایید حالا برای طعم دار...
-
طرز تهیه خورشت مرجو خورش عدس طالقان
پنجشنبه 21 تیر 1397 23:50
طرز پخت مرجو خورشت طالقان : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پیازها رو خلال میکنید و پس از آن با زرچوبه داخل تابه با روغن داغ ریخته و تفت میدهید تا طلایی رنگ شود. حالا نوبت آن رسیده که گوشت را اضافه کنید ، شما میتوانید رب را هم در همین لخظه به گوشت اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش زیباتر شود . زمانی که...
-
طرز تهیه غذای خورش گل در چمن گیلانی محلی
پنجشنبه 21 تیر 1397 23:48
طرزتهیه خورشت گل در چمن : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما گوشت را پس از شست شو و قطعه قطعه کردن درون تابه ریخته و با مقداری روغن سرخ میکنیم پس از انجام این کار دو سه لیوان آب را به گوشت اضافه نموده بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده میگذاریم تا بپزد. وقتی که گوشت شما کاملا پخته شدو آبش درون ظرف کم شد...
-
طرز تهیه خورش هویج و پسته غذای محلی سمنانی
پنجشنبه 21 تیر 1397 23:44
طرز تهیه خورش هویج و پسته سمنانی : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما هویج ها را پس از شست شوی مناسب پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد نمایید حالا هویج ها را در مقدار کمی روغن ریخته و سرخ کنید . سینة مرغی را که آماده نموده اید در اندازة و ابعاد خورشتی خرد کنید و با پیاز داغی که در اختیار دارید سرخ کنید ,...
-
دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل
پنجشنبه 21 تیر 1397 23:40
دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل قیسی پلو,قیسی پلو اردبیل,قیسی پلو,قیسی پلو اردبیلی,قیسی پلوی اردبیلی,قیسی پلوی اردبیل,قیسی پلو غذای محلی,قیسی پلو با گوشت,قیسی پلو با مرغ,قیسی پلو مجلسی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیل,دستور پخت قیسی پلو اردبیل مواد لازم برای تهیه قیسی پلو با گوشت : √...
-
طرز تهیه و پخت بیفتک سیب زمینی و گوشت
پنجشنبه 21 تیر 1397 23:37
طرز تهیه بیفتک گوشت چرخ کرده : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما گوشت را باید به اندازه کف دست بریده و پس از آن گوشت را ورقه ورقه کنید پس از انجام این کار با تیزی یک کارد آشپزخانه روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . گوشت را همراه با مقداری روغن بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و کمی سرخ کنید . پیازها...
-
دستور پخت و طرز تهیه چغرتمه مرغ غذای محلی مردم گیلان
یکشنبه 17 تیر 1397 23:51
طرز تهیه چغرتمه با مرغ : با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع پیازها رو خرد کرده و در داخل روغن سرخ میکنیم . حالا مقداری نمک و پس از آن زعفران دم کرده را اضافه کرده بعداز انجام این مراحل مرغها را بر روی پیازها میچینیم . حرارت اجاق ملایم باشد تا زمانی که دو طرف مرغها کمی سرخ بشه . اکنون یک لیوان و نیم آب اضافه...
-
آموزش طرز تهیه سوپ سفید مجلسی و رستورانی بدون خامه
یکشنبه 17 تیر 1397 23:48
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما کرفس و نخود فرنگی و هویج را داخل آب مرغی که در اختیارتان میباشد ریخته تا و بر رو حرارت ملایم اجاق قرار میدهید تا بپزد. بعد از اینکه احساس کردید مواد شما تقریبا پخته شده است سس سفید را کمکم به مواد درون قابلمه اضافه کنید نزدیک به جوش آمدن که شد اجاق را خاموش کنید اکنون...
-
آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر
یکشنبه 17 تیر 1397 23:19
گراتن قارچ و سیب زمینی آموزش طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی در فر گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن مرغ و قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ و پنیر,تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ,اموزش گراتن قارچ و سیب زمینی,گراتن سیب زمینی و قارچ در مایکروفر,گراتن سیب زمینی و قارچ بدون فر,گراتن سیب زمینی و قارچ و گوشت,گراتن سیب زمینی...
-
طرز تهیه خورشت شیرین قورمه گیلان با گوشت و مرغ
یکشنبه 17 تیر 1397 23:16
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی گوشت را همراه با سه پیمانه آب بر روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم . به این نکته توجه داشته باشید زمانی که آب جوش آمد کف روی آن را بگیرید و بعد اجازه دهید با حرارت ملایم برای مدت زمان سه ساعت بپزید . در طول این مدت و پس از گذشت دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را هم یادتان باشد...
-
طرز تهیه خاگینه با شیره انگور غذای گیاهی تبریزی
شنبه 16 تیر 1397 23:43
مواد لازم برای تهیه خاگینه با شیره انگور : √ تخم مرغ ↔ ۱ عدد → √ آرد ↔ ۱ ق غ → √ نمک ↔ خیلی کم → √ برای داخل خاگینه پودر گردو و مقداری زنجبیل و دارچین → √ نصف استکان شیره انگور +مقداری آب برای رقیق کردن شیره → دستور تهیه خاگینه تبریزی با شیره انگور : با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی ما تخم مرغ را همراه با...
-
دستور پخت و طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده مجلسی خوشمزه
شنبه 16 تیر 1397 23:04
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدا به این نکته توجه نمایید که برای خرید بادمجان باید رنگ بادمجان تیره باشد که نشانع شیرین بودن بادمجانها میباشد ، پس از شستشو پوست بادمجان ها را کنده و در تابه برای مدت کوتاهی سرخ میکنیم . پس از انجام این کار آنها را خرد کرده و درون یک ظرف مناسب له میکنیم . پس از آن تخم مرغ و نمک و...
-
دستور پخت و طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه غذای شمالی با سیر
شنبه 16 تیر 1397 23:02
طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه نرگسی اسفناج,نرگسی اسفناج خوشمزه,نرگسی اسفناج با پنیر,نرگسی اسفناج رژیمی,نرگسی اسفناج هانی شف,نرگسی اسفناج با سیر,نرگسی اسفناج با قارچ,نرگسی اسفناج با لپه,نرگسی اسفناج و قارچ,تهیه نرگسی اسفناج,تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج با سیر : اسفناج >>> نیم کیلو...
-
ساده ترین روش طرز تهیه سالاد روس خوشمزه با ژامبون
جمعه 15 تیر 1397 10:53
با نام یاد خداوند برای شروع آشپزی در ابندا به این نکته اشاره میکنیم که سیب زمینیهای ما باید طوری پخته شده باشند که در هنگام خورد کردن له نشوند بعد از پخته شدن سیب زمینی آنها را باید به صورت نگینی و به صورت قطعههای کوچک خرد کنیم . خیار شور و کالباسی را هم که در اختار داریم را مانند سیب زمینی ها خرد میکنیم هر چه دقت...
-
سالاد کرفس با مغز گردو
جمعه 15 تیر 1397 10:35
با نام یا خداوند منان برای شروع آشپزی و در ابتدای کار کرفس و کاهو را پس از آنکه بخوبی شسته و ضدعفونی کردیم به رشتههای باریک و نازک خرد میکنیم پس از آنجام این کار , کرفس و کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آبلیمو تمام موادی را که در اختیار داریم با یکدیگر مخلوط میکنیم اکنون سالاد رژیمی ما آماده...
-
طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست همراه خواص و کالری این غذای گیاهی
جمعه 8 تیر 1397 23:16
طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست : با نام و یاد خدای منان برای شروع آشپزی اسفناج های تازه را بادقت تمیز و ضدعفونی میکنیم پس از انجام این کاراسفناج ها را همراه با یک لیوان آب و مقداری نمک مخلوط نموده و در ظرف مناسبی میریزیم حالا قابلمه را روی آتش اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و اسفناج ما کاملا پخته شود...
-
دستور پخت و طرز تهیه سس طحینه راز خوشمزه شدن فلافل
پنجشنبه 7 تیر 1397 15:39
دستور پخت و طرز تهیه سس طحینه راز خوشمزه شدن فلافل سس طحینه,طرز تهیه سس طحینه در ادامه این مطلب و در قسمت آشپزی و دسته غذاهای ایرانی میتوانید با دستور پخت سس طحینه آشنا شوید . سس طحینه مصارف زیادی دارد اما بیشتر از آن برای مزه دار کردن فلافل استفاده میشود . مواد لازم برای تهیه سس مخصوص فلافل : نمک ۱۵ گرم ارده (Tahini...