مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

دستور پخت و طرز تهیه قیسی پلو غذای محلی اردبیل

قیسی پلو,قیسی پلو اردبیل,قیسی پلو,قیسی پلو اردبیلی,قیسی پلوی اردبیلی,قیسی پلوی اردبیل,قیسی پلو غذای محلی,قیسی پلو با گوشت,قیسی پلو با مرغ,قیسی پلو مجلسی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی,طرز تهیه قیسی پلو اردبیل,دستور پخت قیسی پلو اردبیل

قیسی پلو , قیسی پلو اردبیل , قیسی پلو , قیسی پلو اردبیلی

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو با گوشت :

روغن : ۳ قاشق سوپخوری

قیسی : یک فنجان

نمک، فلفل : به مقدار دلخواه

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

برنج : ۵۰۰ گرم

گوشت : ۵۰۰گرم

آب : دو لیتر

دارچین : یک قاشق مرباخوری

کره آب شده : نیم فنجان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.