ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با نام و یاد خدا شروع میکنیم برای شروع شما از دو روز قبل نخودها را در آب بخیسانید در طول این مدت برای چند بار هم آب نخود ها را عوض کنید . حالا گوشت ها را درون یک قابلمه مناسب ریخته و سپس اب را به آن اضافه نمایید بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود . زعفران را دم کنید به نخود ها اضافه نمایید و زمانی که گوشت نیم پز شد نخود را همراه با لیمو عمانی و پیازهایی که سرخ کرده اید به گوشت اضافه نمایید حالا نوبت اضافه کردن ادویه(نمک و فلفل) میباشد . بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید زمانی که خورشت کاملا پخته شد حرارت را کم کنید تا کاملا جاافتاده شود . در همین حین سیب زمینی ها را سرخ نمایید و در پایان کار سیب زمینی سرخ شده را هم به خورشت اضافه کنید .