ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با نام و یاد خدای منان برای شروع آشپزی اسفناج های تازه را بادقت تمیز و ضدعفونی میکنیم پس از انجام این کاراسفناج ها را همراه با یک لیوان آب و مقداری نمک مخلوط نموده و در ظرف مناسبی میریزیم حالا قابلمه را روی آتش اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و اسفناج ما کاملا پخته شود , بعد اسفناج پخته را در یک ابکش مناسب میریزیم تا آب اسفناج ها گرفته شود , حالا باید اسفناج ها را همراه با سیر و در روغن مخصوص سرخ کردن سرخ کنیم پس از انجام این کار در یک ظرف جداگانه ماست را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شود , در مرحله بعدی اسفناج های سرخ شده را ساطوری کرده و به ماست اضافه میکنیم و این مواد را بخوبی با هم مخلوط میکنیم , حالا بورانی اسفناج را در یک دیس مناسب کشیده و روی آن را با ماست ساده پوشش میدهیم .