گالری عکس مدل های جدید مانتو سنتی زیبا و خوشگل ایرانی برای نوروز ۹۶
گالری عکس مدل های جدید مانتو سنتی زیبا و خوشگل ایرانی برای نوروز ۹۶
گالری عکس مدل های جدید مانتو سنتی زیبا و خوشگل ایرانی برای نوروز ۹۶
گالری عکس مدل های جدید مانتو سنتی زیبا و خوشگل ایرانی برای نوروز ۹۶
گالری عکس مدل های جدید مانتو سنتی زیبا و خوشگل ایرانی برای نوروز ۹۶
گالری عکس انواع طرح های ترک مدل مانتو بهاره شیک جلوباز و جلوبسته ۲۰۱۷
گالری عکس انواع طرح های ترک مدل مانتو بهاره شیک جلوباز و جلوبسته ۲۰۱۷
گالری عکس انواع طرح های ترک مدل مانتو بهاره شیک جلوباز و جلوبسته ۲۰۱۷
گالری عکس انواع طرح های ترک مدل مانتو بهاره شیک جلوباز و جلوبسته ۲۰۱۷
با عرض سلام خدمت شما همراهان گرامی سایت تفرحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید نحوه طبخ و آماده نمودن شامی لپه را مشاهده نمایید . نفخ حبوبات را چگونه بگیریم : یک روز قبل از اینکه شامی لپه را آماده نمایید لپه ها را در یک کاسه آب ریخته (ترجیحا برای ۲۴ ساعت) در طول این مدت زمان شما ۲ الی ۳ بار هم آب درون کاسه را عوض نمایید . این کار شما باعث از بین رفتن نفخ لپه میشود .
بعد از انجام این کار لپه ها را ابکش کرده و در یک قابلمه مناسب همراه با مقداری نمک و آب ریخته حرارت اجاق را کمی بالا برده زمانی که آب شروع به جوشیدن نمود حرارت را کم نموده و در قابلمه را ببندید حالا لپه برای پخته شدن به ۳ ساعت زمان نیاز دارد . تا لپه ها آماده شود سیب زمنی را هم آب پز نمایید .در مرحله بعد و پس از آماده شدن لپه ها آنها را کوبیده و یا چرخ نمایید حالا موادی را که در اختیار دارید مانند گوشت چرخ کرده و لپه را همراه با پیاز و سیب زمینی (آب پز)رنده شده در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنید نکته : برای مخلوط نمودن مواد از چرخ گوشت هم میتوان استفاده نمود .
شینیون مو عروس با تاج
شینیون مو عروس با تل
شینیون بسته مو عروس
شینیون موی بلند عروس
با سلام خدمت شما همراهان گرامی در ادامه این تاپیک میتوانید یک روش ساده برای تهیه لوبیا پلو اصیل غذای خوشمزه ایرانی را مشاهده نمایید . برای شورع برنجی را که در اختیار داریم همراه با مقدار مناسبی نمک خیس میکنیم این کار شما باعث خواهد شد در هنگام پخت برنج قد کشیده تر شود . حالا زمان آماده کردن پیاز داغ میباشد پیاز را بعد از شستشو خرد کرده و در یک ظرف مناسب سرخ میکنیم زمانی که پیاز ها میل به زرد (طلایی رنگ) شد گوشت یا مرغی را که برای پخت در نظر گرفته ایم را به پیاز اضافه نموده و هر دو را تفت میدهیم بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر مرد مقداری زردچوبه و رب را به گوشت اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم و تفت میدهیم . برای اینکه گوشت پخته شود دو پیمانه آب ترجیحا ولرم را درون ظرف ریخته حرارت اجاق را کم کرده و اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود .