ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ قیمه نجفی عراقی در منزل آشنا شوید . در شروع آشپزی گوشت را همراه با پیاز و نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون زودپز ریخته و اجازه میدهیم تا گوشت پخته و کم آب شود . از قبل حدودا ۱۲ ساعت نخود را هم در آب بخیسانید و جدا گانه بپزید هنگامی که گوشت پخته شد نخود را هم به آن اضافه نمایید تا کاملا جا افتاده شود . در یک تابه جداگانه رب را همراه با مقداری کره تفت میدهیم پس از آن رب را هم همراه با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم پس از آن دارچین و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه میکنیم در آخر مانند گوشت کوبیده مواد درون زودپز را میکوبیم .