مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

غذای محبوب کرمانشاهی و شیرازی خورشت بادمجان مجلسی و خوشمزه با گوشت

بعد از آماده نمودن بادمجان ، غوره و رب گوجه فرنگی را هم تفت میدهیم و به خورشت بادمجان اضافه می کنیم . بعد از اینکه گوشت پخته شد ، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را هم در کنار گوشت قرار میدهیم تا با حرارت ملایم هر دو کاملا پخته و خورشت جا افتاده شود . آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه میکنیم . بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم و غذای ما اکنون آماده سرو کردن میباشد .

غذای محبوب کرمانشاهی و شیرازی خورشت بادمجان مجلسی و خوشمزه با گوشت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.