مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

مد و سرگرمی

پخت غذای رژیمی و طرز تهیه کشک و بادمجان خوشمزه مجلسی در منزل

طرز تهیه کشک و بادمجان :

مهستان » در شروع آشپزی بادمجان را پس از شستن و پوست کندن نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم (این کار باعث صرفه جویی در مصرف روغن در هنگام سرخ کردن میشود ) و در روغن سرخ میکنیم . بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم یا با استفاده از گوشت کوب آنها را میکوبیم . پیاز و سیر را هم سرخ میکنیم حالا فلفل و زردچوبه را هم به مواد کشک بادمجان اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به غذا اضافه میکنیم کمی که مواد تفت داده شد کشک را هم میکنیم بعد از اینکه یک جوش خورد بادمجان ها را به غذا اضافه میکنیم و در آخر کار هم گردو را به غذای کشک بادمجان اضافه میکنیم .

 پخت غذای رژیمی و طرز تهیه کشک و بادمجان خوشمزه مجلسی در منزل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.