ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
برای تهیه پاکورا هندی آرد سفید را همراه با آرد نخود مخلوط میکنیم و بعد از آن بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه میکنیم مواد را با هم بخوبی ترکیب میکنیم در همین حال زرد چوبه و آب را هم به مواد اضافه میکنیم . در مرحله بعد پیاز ریز شده و فلفل تند را هم باید با مواد ترکیب کنیم .
حالا بسراغ سبزیجات معطر مثل گشنیز و شوید و تره فرنگی رفته و آنها را هم به مواد بالا اضافه میکنیم .مواد را بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا حالت خمیر پیدا کند اکنون میتوانید از مایه پاکورا هندی به اندازه دلخواه برداشته و آن را در روغن سرخ نمایید . اکنون پاکورا هندی شما اماده شده و میتوانید آنرا با سس فلفل یا گوجه فرنگی میل نمایید .