ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
آموزش و طرز تهیه خورش آلو گشنیز اهوازی بسیار خوش طعم
این غذا متعلق به جنوب ایران میباشد.
گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و
به مدت 45 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.