ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
تخم مرغ آبپز ۵ عدد
پیازچه ۱۰۰گرم
خیارشور ۱۰۰ گرم
مغز کرفس ۲ عدد
روغن زیتون یک پیمانه
سرکه نصف پیمانه
خامه یا مایونز نصف پیمانه
سس تند یک قاشق سوپخوری
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی سایت تفریحی پالاما در ادامه این تاپیک میتوانید با نحوه آماده نمودن و طبخ قیمه نجفی عراقی در منزل آشنا شوید . در شروع آشپزی گوشت را همراه با پیاز و نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون زودپز ریخته و اجازه میدهیم تا گوشت پخته و کم آب شود . از قبل حدودا ۱۲ ساعت نخود را هم در آب بخیسانید و جدا گانه بپزید هنگامی که گوشت پخته شد نخود را هم به آن اضافه نمایید تا کاملا جا افتاده شود . در یک تابه جداگانه رب را همراه با مقداری کره تفت میدهیم پس از آن رب را هم همراه با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم پس از آن دارچین و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه میکنیم در آخر مانند گوشت کوبیده مواد درون زودپز را میکوبیم .