آموزش و طرز تهیه خورش آلو گشنیز اهوازی بسیار خوش طعم
این غذا متعلق به جنوب ایران میباشد.
گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و
به مدت 45 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.
√ پودر قند به مقدار لازم
√ توت فرنگی به تعداد لازم
√ پودر ژله توت فرنگی یک بسته
√ برش های لیمو ترش برای تزیین
ژورنال عکس طرح های سنتی و اصیل لباس هندی مردانه زیبا طرح 2017 & 2018
ژورنال عکس طرح های سنتی و اصیل لباس هندی مردانه زیبا طرح 2017 & 2018
ژورنال عکس طرح های سنتی و اصیل لباس هندی مردانه زیبا طرح 2017 & 2018