ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
در شروع آشپزی ابتدا فلفل دلمه ای را در یک ظرف داغ ( تابه ) قرار میدهیم
و با کمک گرفتن از گرمای ظرف فلفل ها را نرم میکنیم . بعد از انجام این فرایند
فلفل دلمه ای را از وسط برش زده تخم درون آنها را خارج نموده و دوباره در ابعاد
کوچک برش میزنیم پیاز را هم خرد نموده و در تابه ریخته به قدری حرارت میدهیم
تا طلایی رنگ شود , نعناع را هم به این شکل حرارت میدهیم بعد از انجام مراحل
بالا تمامی مواد را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط میکنیم حالا به مواد سالاد روغن
زیتون و ادویه ( نمک – فلفل سیاه ) را اضافه میکنیم تمامی مواد را بخوبی با هم
مخلوط نموده تا سالاد روغن زیتون ما آماده سرو شود .
آشپزی : انواع سالاد