کامل ترین ژورنال عکس انواع آریش صورت و مدل مو عروس ۲۰۱۷ – ۲۰۱۸
کامل ترین ژورنال عکس انواع آریش صورت و مدل مو عروس برای صورت لاغر طرح ۲۰۱۷
کامل ترین ژورنال عکس انواع آریش صورت و شینیون فر عروس طرح ۲۰۱۷ – ۹۶
کامل ترین ژورنال عکس انواع آریش صورت و مدل مو مشکی عروس طرح ۲۰۱۷ – ۹۶
کامل ترین ژورنال عکس انواع آریش صورت و مدل های جدید موی عروس ۲۰۱۷ – ۹۶
در ابتدای آشپزی پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم این مخلوط در یک کاسه ریخته و با استفاده از حرارت بخار آب محلول ژلاتین و شیر را حل میکنیم . در مرحله بعد به سراغ خامه رفته و آنرا در یک قابلمه کوچک ریخته الباقی شیری که داریم را به خامه اضافه میکنیم و مشغول هم زدن خامه و شیر میشویم شکر را هم کم کم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملا یکدست شوند
قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا شکر هم در شیر حل شود و زمانی که شیر داغ شد قبل از آنکه به نقطه جوش برسد قابلمه را از روی شعله گاز برمیداریم . اکنون نوبت اضافه کردن الباقی مواد میباشد . شکلات تخته ای را که قبلا رنده نموده اید را همراه با اسانس وانیل و پس از این دو پودر کاکائو و محلول شیر و ژلاتینی که قلا آماده نموده ایم را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم .
این مواد را با قاشق هم میزنیم تا کاملا پاناکوتا یکدست شود . دسر پاناکوتا شکلاتی خود را درون یخچال قرار میدهیم تا پاناکوتا شکلاتی بسته شود . میتوانید دسر خوشمزه خود را با خامه و استفاده از میوه هایی مانند آلبولو و توت فرنگی و حتی موز تزیین نمایید . در ضمن با کم و زیاد کردن مقدار مصرفی پودر کاکائو و شکلاتی که در اختیار دارید میتوانید رنگ دسر پاناکوتا شکلاتی را تیره تر و یا روشن تر نمایید . از این دسر خوشمزه نیز میتوان بعنوان کیک تولد بچه گانه استفاده نمود . امیدواریم مورد قبول شما کاربران گرامی واقع گردیده باشد .
برای شروع گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط میکنیم پس از آن نمک و فلفل را همراه با تخم مرغ به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم در همان حال که گوشت را مخلوط میکنیم سبزیجات و زعفران آب شده را هم به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم . گوشت را بر روی فویل آلومینیومی که قبلا چرب کرده ایم پهن میکنیم حالا باید فیله مرغ و پس از آن پنیر موتزارلای رنده شده را بر روی گوشت چرخ کرده قرار دهیم .
در مرحله بعد گوشت را با موادی که بر روی آن قرار داده ایم رول میکنیم . فر را روشن نموده و درجه آن را بر روی ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم رولت گوشت فرانسوی را برای ۳۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم . در نهایت می توانید رولت گوشت فرانسوی را همراه برش های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزیین نمایید و سرو کنید.
در ابتدای آشپزی ادویه مخصوص خود را که شامل پودر زیره و تخم گشنیز میباشد را همراه سیر و پاپریکا و مقداری پودر آویشن میشود رابا روغن زیتون مخلوط نموده پس از آن با مقداری آب لیمو مخلوط نمایید ( توجه داشته باشید مقدار زیاد آب لیمو باعث ترش شدن بیش از حد جوجه کباب خواهد شد ) سپس کمی نمک و فلفل را هم به مایه اضافه کنید . یهترین قسمت مرغ برای جوجه کباب اسپانیایی سینه میباشد سینه مرغ را در ابعاد مناسب جوجه کباب خرد نمایید و در مرحله بعد مرغ های خرد شده را با مایه طعم دهنده جوجه کباب اسپانیایی مخلوط نمایید بهترین زمان برای مزه دار شدن مرغ شما یک شب تا صبح میباشد .