خیار ریز قلمی :♦: ۲ کیلو
برگ کرفس :♦: ۲۰۰ گرم
شوید :♦: ۲۰۰ گرم
تلخون :♦: یک کیلو
سنگ نمک :♦: به میزان لازم
سیر :♦: ۴ حبه بزرگ
فلفل سبز تند :♦: ۴ عدد
زاج سفید :♦: یک تکه کوچیک اندازه نخود
در ابتدا لازم است ذکر کنیم برای تهیه خیار شور مجلسی باید از خیار محلی استفاده نمایید . به سراغ سبزی و خیار رفته و آنها را پس از ضد عفونی کردن به خوبی میشوییم پس از شستن باید خیار و سبزی را خشک کرد و مطمئن شوید که کاملا خشک شده باشند اگر نم داشته باشد کپک خواهد زد . سبزی ها هم نیازی به خرد کردن ندارند . حالا به آب نمک اضافه کرده و بر روی اجاق گاز قرار میدهیم تا بجوشد میزان درصد آب و نمک برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان سنگ نمک کفایت میکند استفاده از سنگ نمک در تهیه خیار شور برای جلوگیری از نرم شدن خیارها در پایان کار میباشد .
گالری عکس مدل جدید مانتو بافت زمستانی دخترانه با رنگ بندی زیبا و بسیار شیک ۲۰۱۷
گالری عکس مدل جدید پلیور گرم زنانه برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل زمستان
گالری عکس مدل جدید بلوز زمستانی زنانه کش باف و اندامی مناسب خانم های باربی
گالری عکس جذاب ترین مدل موی کوتاه بازیگران ایرانی اقای شاهرخ استخری در سال ۹۵
گالری عکس جذاب ترین مدل مو کوتاه پوریا پور سرخ بازیگر خوشتیپ ایرانی
گالری عکس جذاب ترین مدل مو کوتاه بازیگر ایرانی اقای هومن سیدی
گالری عکس جذاب ترین نمونه مدل مو کوتاه چتری زنانه طرح ۲۰۱۷
گالری عکس جذاب ترین نمونه مدل مو کوتاه دیوید بکهام خوش تیپ ترین فوتبالیست قرن
سینه مرغ :♦: مکعبی خرد شده ۹۰۰ گرم
پیاز شیرین :♦: ۴ قارچ شده یک عدد
فلفل دلمه سبز خرد شده :♦: یک عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده :♦: یک عدد
جعفری خرد شده :♦: ۲ قاشق غذاخوری
پودر اورگانو :♦: ۲ قاشق غذاخوری
سس دیژون :♦: ۲ قاشق غذاخوری
پودر رزماری :♦: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه :♦: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن :♦: یک قاشق چایخوری
سیر خرد شده :♦: ۲ حبه
روغن زیتون :♦: نصف فنجان
آب لیموی تازه :♦: یک چهارم فنجان
برای اینکه هنر آشپزی ما کامل باشد و در پایان ما یک جوجه کباب یونانی خوشمزه و خوش عطر داشته باشیم باید سس مخصوص جوجه کباب یونانی خود را بخوبی درست کنیم و از مواد خوب و خوش عطری برای تهیه سس استفاده کنیم . در ابتدای آشپزی خود تمامی موادی را که ذکر شده با هم مخلوط میکنیم در یک کاسه نسبتا بزرگ که تمامی مواد را همراه با سینه مورغ در خود جای دهد .
آبلیمو :♦: ۱٫۵ لیوان
عدس قرمز :♦: ۱ لیوان
نمک :♦: به میزان لازم
روغن :♦: به میزان لازم
فلفل قرمز :♦: به میزان لازم
پیاز ( متوسط و رنده شده ) :♦: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی :♦: ۱٫۵ قاشق سوپخوری
بلغور گندم (ریز و مخصوص کوفته) :♦: ۱٫۵ لیوان
جعفری (ساطوری شده) :♦: ۴ قاشق سوپخوری
در ابتدای آشپزی عدس قرمز یا همان دال عدس ها را پس از آنکه بخوبی پاک کردیم و شستیم . در ظرفی ریخته و مقداری نمک به دال عدس اضافه میکنیم و با ۱٫۵ لیوان آب میپزیم . هنگامی که آب قابلمه کم شد و دال عدس پخته شد بلغور را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم در ظرف را بخوبی بسته تا بلغور ها با بخار درون ظرف پخته شود زمانی که مواد شما پخته شد و اب درون قابلمه کاملا تبخیر شد زیر اجاق را خاموش میکنیم .