شیر :♦: ۱ فنجان
آرد :♦: ۶-۵ فنجان
کره و شیر :♦: کمی
شکر :♦: ۳/۲ فنجان
کنجد :♦: ۳/۱ فنجان
روغن :♦: ۳/۲ فنجان
زرده تخم مرغ :♦: ۲ عدد
آب ولرم :♦: به مقدار کافی
نمک :♦: ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه :♦: ۱ قاشق سوپخوری
زنجبیل در صورت تمایل :♦: ۱ قاشق چایخوری
در ابتدا شیر را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا گرم شود سپس مایه خمیر را همراه با یک قاشق مربا خوری در شیر حل میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پف کند . آرد را هم در یک کاسه بزرگ ریخته و پس از آن روغن را همراه با شکر به آرد اضافه میکنیم بعد از آن تخم مرغ و در صورت تمیل زنجبیل را هم به آرد اضافه میکنیم مواد را بخوبی مخلوط میکنیم در همین حال آب را هم بصورت تدریجی به آرد اضافه میکنیم تا کاملا نرم و حالت پذیر شود .
♣« گالری عکس جدیدترین مدل لباس نامزدی ایرانی برای عروس زیبا سال ۹۶ و ۲۰۱۷ »♣
♣« گالری عکس جدیدترین مدل لباس نامزدی با تور دانتل و دنباله دار سال ۹۶ و ۲۰۱۷ »♣
♣« گالری عکس جدیدترین مدل لباس نامزدی دکلته کوتاه قهوه ای رنگ سال ۹۶ و ۲۰۱۷ »♣
♣« گالری عکس جدیدترین مدل لباس نامزدی تنگ و جذب طرح دار سال ۹۶ و ۲۰۱۷ »♣
♣« گالری عکس جدیدترین مدل لباس نامزدی شال دار کوتاه با رنگ زرد سال ۹۶ و ۲۰۱۷ »♣
عباس جمشیدی فر متولد ۱۳۵۹ در تهران، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون
عباس جمشیدی و جواد عزتی در سریال سه دونگ سه دونگ
چکیده ای از سریال زیبا و خاطره انگیز سه دونگ سه دونگ
نصرت عشقی سالهاست در یکی از محلات قدیمی تهران، نانوایی سنگگ دارد و به اتفاق سه پسرش مسعود و محمود و منصور آنجا را اداره میکند . اما تنها سه دانگ از مغازه …
عباس جمشیدی و همسرش خانم فریبا امینیان از هنرمندان موفق سینما و تئاتر ایران
تخم مرغ :♦: ۴ عدد
شکر :♦: ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
هل :♦: یک قاشق مرباخوری
ماست :♦: یک پیمانه سرخالی
آرد سفید :♦: ۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)
بیکینگ پودر :♦: یک قاشق مرباخوری
روغن جامد یا کره :♦: ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)
نمک میوه ( جوش شیرین) :♦: یک قاشق چایخوری
کشمش و خلال پسته :♦: در صورت دلخواه مقداری
برای شروع تهیه شیرینی خانگی در ابندای آشپزی , تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم سپس آنها را هم میزنیم ظرف مورد نظر را در یک قابلمه آب گرم قرار میدهیم تخم مرغ را دوباره هم میزنیم تا زمانی که شکر در آن حل شود مایه ما که کمی گرم شد آنرا از کاسه خارج میکنیم و دوباره مشغول هم زدن آن میشویم تا کمی سرد شود . در مرحله بعد آرد را به آن اضافه میکنیم پس از آن نمک میوه و بیکینگ پودر را همراه با هل در مقداری ماست حل میکنیم این مواد را حالا با مخلوط آرد و تخم مرغ ترکیب میکنیم .
بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد
ارده :♦: ¼ پیمانه
آب لیمو :♦: ¼ پیمانه
حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد
زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری
نمک :♦: ½ قاشق چای خوری
آب :♦: ۱/۳ پیمانه
برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری
دارچین :♦: به مقدار لازم
برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم